Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

GTA 6: O Florida Joker απειλεί να χακάρει τη Rockstar Games (video)

*
O Florida Joker, τον οποίο γνωρίσαμε μετά το πρώτο trailer του GTA 6, βρίσκεται ξανά στο επίκεντρο της δημοσιότητας. Αυτή τη φορά, μέσω ενός νέου video ζητάει από τη Rockstar Games το ποσό των $10 εκ. και για πολλοστή φορά τονίζει πως αυτή είναι η τελευταία του προειδοποίηση. Προχωράει όμως και ένα βήμα παρακάτω, δηλώνοντας ότι αν η Rockstar Games δεν ανταποκριθεί στις απαιτήσεις του, τότε θα απελευθερώσει εκείνο το παιδί από την ψυχιατρική κλινική και θα χακάρει τη συστήματα της εταρείας. Αναφέρεται στον διαβόητο έφηβο που χάκαρε την Rockstar Games το 2022 και κυκλοφόρησε πάνω από 100 GB δεδομένων στο διαδίκτυο. Μέσα στην απελπισία του, ο Florida Joker λέει ότι δεν μπορεί να πάει πουθενά, ούτε καν να φάει μια πίτσα χωρίς να τον πλησιάζουν άνθρωποι για να του ζητήσουν να φωτογραφηθεί μαζί τους.

Πάντως, παρά το γεγονός ότι λέει πως έχει καταστραφεί τη ζωή του, έβαψε το μαλλί του και φόρεσε ρούχα φυλακισμένων, για να μοιάζει όσο το δυνατό περισσότερο στον χαρακτήρα από το trailer του GTA 6.
 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*