Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

GTA 6: Ο ηθοποιός Troy Baker ξεδιαλύνει ένα μυστήριο που απασχολεί τους fans

*
Πολλά ήταν αυτά που αναζήτησαν οι fans όταν κυκλοφόρησε το πρώτο trailer για το GTA 6 τον περασμένο Δεκέμβριο και ένα έχει να κάνει με τους ηθοποιούς που δανείζουν τη φωνή τους στους πρωταγωνιστές. Όσον αφορά τη Lucia, υπήρξε μεγάλη ακρίβεια στις προβλέψεις, όμως το ποιος υποδύεται τον Jason παραμένει ένα τεράστιο μυστήριο. Δεν είναι λίγοι αυτοί που υποστηρίζουν ότι ο ρόλος έχει δοθεί στον εμβληματικό Troy Baker. Αληθεύει όμως αυτό το σενάριο;

Σε πρόσφατη συνέντευξή του, ο Baker, ευρύτερα γνωστός στον κόσμο των video games από τον ρόλο του Joel στο The Last of Us ξεκάθάρισε την κατάσταση αναφορικά με τους ισχυρισμού ότι είναι ο Jason στο GTA 6, που λέει μόνο μια λέξη στο trailer του τίτλου.


"Λέει μια λέξη! Λέει "trust". Εκεί ακριβώς υπάρχει ένα μάθημα αντίληψης – οι άνθρωποι σκέφτονται και απλώς υποθέτουν αυτόματα. Θέλω αυτός ο τύπος, όποιος κι αν είναι, να πάρει αυτή τη δουλειά γιατί είμαι σίγουρος ότι θα είναι υπέροχος", είπε ο Baker. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*