Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

GTA 6: Ο νεαρός που κατηγορείται για τη μεγάλη διαρροή κρίθηκε ψυχιατρικά ακατάλληλος για δίκη

*
Ο νεαρός που κατηγορείται για την τεράστια διαρροή υλικού από το GTA 6 φαίνεται πως κρίθηκε ψυχιατρικά ακατάλληλος για δίκη. Έτσι, το δικαστήριο θα αποφανθεί στο αν έπραξε όσα τον κατηγορούν, χωρίς κάποια δήλωσή του. Ο νεαρός συνελήφθη από τη βρετανική αστυνομία και φαίνεται πως οι ψυχίατροι που τον εξέτασαν δεν θεωρούν πως μπορεί να πάει σε δικαστήριο. Ο 18χρονος Arion Kurtaj είναι μέρος της ομάδας hacking Lapsus$ και κατηγορείται πως χάκαρε παιχνίδια της Rockstar Games και απείλησε να διαρρεύσει τον πηγαίο κώδικα του GTA 6. Για όσους δεν θυμούνται, τον περσινό Σεπτέμβριο εμφανίστηκαν πάνω από 90 videos και εικόνες από πρώιμη έκδοση του GTA 6 και ο Kurtaj συνελήφθη λίγες ημέρες μετά το περιστατικό. Στις κατηγορίες της Rockstar Games προστέθηκαν και αυτές των Uber, Revolut και Nvidia (μετά από σχετικές κινήσεις που είχε κάνει από το 2021). O Kurtaj κατηγορείται για 12 αδικήματα, όπως εκβιασμός, απάτη και κατάχρηση υπολογιστών.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*