Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

GTA 6: Σχεδόν 60 εκ. views για το πρώτο trailer στο YouTube μέσα σε 12 ώρες

*
Μέσα σε περίπου 12 ώρες από τη στιγμή που έγινε διαθέσιμο, το πρώτο trailer του GTA 6 έχει φτάσει τα 60 εκ. views. Υποτίθεται ότι θα βλέπαμε τα πρώτα πλάνα σήμερα στις 16:00, όμως οι διαρροές ανάγκασαν τη Rockastar Games να ενεργοποιήσει πολύ γρηγορότερα το σχετικό link στο YouTube. Από τη στιγμή εκείνη, σύμφωνα με τα στατιστικά της πλατφόρμας, προστίθενται 5.000 views κάθε λίγα δευτερόλεπτα.

Διαβάστε όλα όσα ξέρουμε για το GTA 6 εδώ


Επιπλέον, τη στιγμή αυτή το trailer έχει περίπου 6,8 εκ. likes και 200.000 dislikes, με το την αναλογία υπέρ των θετικών αντιδράσεων να είναι 97%. Ακόμα, έχουν γίνει πάνω από 500.000 σχόλια.

Για να έχετε μέτρο σύγκρισης , το πρώτο trailer του GTA 5 έχει 96 εκ. views έπειτα από 12 χρόνια. Η λογική λέει ότι, αυτό του GTA 6 θα το ξεπεράσει και μάλιστα πολύ σύντομα. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*