Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

GTA 6: Τεράστια άνοδος για τα streams του τραγουδιού "Love Is A Long Road" στο Spotify

*
Το πρώτο trailer του Grand Theft Auto 6 συνοδεύεται από τους ήχους του τραγουδιού "Love Is A Long Road", του Tom Petty, που κυκλοφόρησε το 1989. Όπως είναι πολύ λογικό τα streams του κομματιού μέσω του Spotify σημείωσαν πολύ μεγάλη άνοδο τις τελευταίες ημέρες, που φτάνει σε ποσοστό 36.979% σε σχέση με την προηγούμενη εβδομάδα, Λογικά κάτι ανάλογο συμβαίνει και στις άλλες πλατφόρμες που είναι διαθέσιμο το τραγούδι.

Διαβάστε εδώ τα πάντα για το GTA 6


Ο Petty έφυγε από τη ζωή το 2017. Μέσω των social media οι κληρονόμοι του δήλωσαν πως αποτελεί τιμή η επιλογή του "Love Is A Long Road" για το trailer του GTA 6. Βεβαίως, δεν είναι η πρώτη φορά που η Rockstar Games χρησιμοποιεί τραγούδι του Petty στη σειρά GTA, καθώς είχε προηγηθεί το "Running' Down A Dream" στο GTA: San Andreas.


Κατά πάσα πιθανότητα δεν πρόκειται για τυχαία επιλογή και λογικά η Rockstar Games κάτι κρύβει προς το παρόν. Οι στίχοι αναφέρονται σε μια γυναίκα που προσπαθεί να "φτιάξει τον κόσμο όπως θα έπρεπε να είναι, με τους fans να πιστεύουν πως πρόκειται για παραπομπή στη Lucia που είναι μια εκ των πρωταγωνιστών. Οι στίχοι λένε επίσης ότι της δίνεται "μια ακόμη ευκαιρία να προσπαθήσει να σώσει την ψυχή μου", κάτι που ορισμένοι συνδέουν με τη φαινομενικά ρομαντική σχέση μεταξύ της Lucia και του άλλου πρωταγωνιστή. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*