Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

GTA 6: Θα είναι από τα πιο ακριβά videogames που έχουν δημιουργηθεί (video)

Είναι γνωστό ότι με κάθε παιχνίδι της σειράς Grand Theft Auto η Rockstar Games ξεπερνάει τα όρια σε πολλαπλά επίπεδα, δημιουργώντας τεράστιους κόσμους και καθηλωτικές εμπειρίες. Από τον κανόνα δεν πρόκειται να ξεφύγει το Grand Theft Auto 6, με τη Rockstar Games είναι και πάλι έτοιμη να ανεβάσει τον πήχη ακόμα πιο ψηλά.

Ένας δημοφιλής YouTuber του GTA, ο INTER, ανέφερε ότι η επερχόμενη κυκλφοορία δεν αποκλείεται να είναι το πιο ακριβό video game που έγινε ποτέ, με προϋπολογισμό που δεν αποκλείεται να ξεπεράσει το $1 δισ. που περιλαμβάνει μεταξύ άλλων τα έξοδα για την ανάπτυξη και την εμπορική προώθηση του τίτλου.


Για όσους παρακολουθούν την πρόοδο του GTA 6, δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι το κόστος ανάπτυξης αναμένεται να είναι αστρονομικό. Σύμφωνα με το video του INTER, μόνο ο προϋπολογισμός ανάπτυξης του παιχνιδιού είναι τουλάχιστον 250 εκατομμύρια δολάρια. Αυτός ο αριθμός θα μπορούσε να αυξηθεί ακόμη περισσότερο όταν συνυπολογιστεί το εκτεταμένο μάρκετινγκ, η προώθηση και άλλα συναφή έξοδα.

Το πότε θα κυκλοφορήσει το GTA 6 είναι κάτι που παραμένει άγνωστο. Το δεδομένο είναι πως όσο περνάει ο καιρός τόσο ανεβαίνει το κόστος, όμως η Rockstar Games είναι δεσμευμένη να προσφέρει στους παίκτες μια εμπειρία υψηλής ποιότητας. Έτσι θα μειώσει και το ρίσκο, που πάντοτε υπάρχει, το παιχνίδι να μην αρέσει τελικά στο κοινό.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*