Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

GTA 6: Θεωρία συνομωσίας από ένα… μπλουζάκι του GTA Online (εικόνες)

*
Δεν θέλει και πολύ να ξεκινήσει μια νέα θεωρία συνομωσίας για το GTA 6 και η Rockstar Games το κατάφερε με μόλις ένα μπλουζάκι του GTA Online. Τις τελευταίες ώρες οι fans του GTA ξεκίνησαν μια εικασία από μία προσθήκη που έγινε στο online μέρος του GTA 5 για τα 10 χρόνια στην αγορά. Η Rockstar Games άρχισε να παρουσιάζει περιεχόμενο που θα προστεθεί αργότερα για αυτήν την επέτειο και μέσα σε αυτά είναι και ένα T-Shirt που κάποιοι θεωρούν ότι περνάει μηνύματα για το GTA 6. O χρήστης InfinityBesk στο Twitter έκανε μια σχετική ανάρτηση, αποκωδικοποιώντας τους αριθμούς και τα σύμβολα που εμφανίζονται στο μπλουζάκι. Έτσι, αν όλα αυτά «τρέξουν» σε έναν decoder, το μήνυμα που αποκαλύπτεται είναι «One Day Will Reveal All» και με την Rockstar Games να ξέρει πως όλοι ανυπομονούν για το GTA 6, το κείμενο αυτό θεωρείται από κάποιους αναγνώριση της κατάστασης και ένδειξη ότι σύντομα θα έχουμε νέα.



Κάποιοι άλλοι, βέβαια, κινήθηκαν σε λιγότερο συνομοωσιολογικά πλαίσια…



Πηγή εικόνας: Kotaku 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*