Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

GTA 6: Το post της Rockstar games είναι το κορυφαίο για gaming σε likes στο Χ/ Twitter

*
Update: Το trailer κυκλοφόρησε και μπορείτε να το δείτε εδώ.

Η ανάρτηση της Rockstar Games στο Χ (πρώην Twitter) για την ημερομηνία αποκάλυψης του trailer του Grand Theft Auto 6, έχει τα περισσότερα likes στην πλατφόρμα, όσον αφορά περιεχόμενο που σχετίζεται με video games. To post που επιβεβαίωσε ότι το πρώτο trailer θα προβληθεί στις 5 Δεκεμβρίου, ώρα 16:00 συγκέντρωσε πάνω από 1,8 εκ. Likes μέσα σε 24 ώρες. Το προηγούμενο ρεκόρ ανήκει πάλι στη Rockstar Games και είναι η ανάρτηση του περασμένου Νοεμβρίου, μέσω της οποίας έκανε γνωστό ότι το πρώτο trailer του επόμενο τίτλου της σειράς Grand Theft Auto θα αφιχθεί τον Δεκέμβριο.


Μέχρι τα επίσημα αποκαλυπτήρια μένουν λίγες ώρες, όμως δεν αποκλείεται να υπάρξουν επιπλέον διαρροέες, όπως αυτή για την οποία σας ενημερώσαμε πρόσφατα. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*