Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

GTA 6: "Το πρώτο trailer έκλεψε τη ζωή μου", λέει ο Florida Man που ζητά αποζημίωση από τη Rockstar Games (video)

*
Άνδρας από τη Florida που έχει γεμίσει το πρόσωπό του με πολλά τατουάζ, προκειμένου να μοιάζει με τον Joker από το Batman, υποστηρίζει ότι η Rockstar Games του χρωστάει χρήματα, επειδή χρησιμοποίησε το παρουσιαστικό του στο πρώτο trailer του GTA 6. Ο Lawrence Sullivan, γνωστός και ως "Florida Joker", υποστηριζει ότι η developer του χρωστάει $2 εκ. Μέσω ενός video που ανάρτησε στο TikTok, ο Sullivan λέει ότι θέλει να μιλήσεις για το θέμα αυτό με τη σκωτσέζικη εταιρεία.

Είναι η σκηνή στο trailer όπου παρουσιάζονται πλάνα από ένα ισπανόφωνο δελτίο ειδήσεων με έναν χαρακτήρα με ρούχα φυλακής, μωβ μαλλιά, σκούρα τατουάζ γύρω από τα μάτια και γύρω από το στόμα του. Αν και η ομοιότητα είναι εμφανής, είναι μόνο ένα από τα viral videos που γυρίστηκαν στη Florida και φαίνεται πως έχουν περιληφθεί στο trailer.


@lawrence.sullivan0 #gta6 #gta6new #gtaonline #gta6joker #florida #maimijoker #gta6 #floridajoker #miami #305 #727 #gta6trailer #thejoker #facetattoos #jokersmile #dc #fyp #joker ♬ original sound - Lawrence Sullivan
 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*