Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

GTA 6: Video-teaser του GTA Online αναστατώνει την κοινότητα

*
Η αγορά των videogames περιμένει πως και πως οτιδήποτε νεότερο με το GTA 6 και έτσι ακόμη και ένα video της Rockstar Games που δεν σχετίζεται με το game δημιουργεί συζητήσεις και αναστατώσεις. Συγκεκριμένα, η γνωστή ομάδα ανάπτυξης δημοσίευσε ένα video με πολλά χρώματα, χωρίς κάποια συνοδευτική πληροφορία.



Έτσι, αρκετοί άρχισαν να βγάζουν συμπεράσματα πως άρχισε το teasing για το GTA 6. Κάτι τέτοιο δεν ισχύει, αφού το video ήρθε να προετοιμάσει το κοινό για το νέο πακέτο περιεχομένου του GTA Online που έχει να κάνει με τα Los Santos Drug Wars. Ακόμη και μετά τις σχετικές ανακοινώσεις, αρκετοί άρχισαν ήδη να δημιουργούν θεωρίες συνομωσίας, αφού πχ. μέτρησαν σε κάποιο σημείο του video 6 παλμούς καρδιάς και γενικότερα στοιχεία που ίσως να σχετίζονται με το επόμενο μέρος της σειράς GTA.



Κάποιοι είναι τόσο απογοητευμένοι που δεν έχουμε ακόμη νέα για το παιχνίδι που θεώρησαν πως η Rockstar Games κάνει επίτηδες trolling και παίζει με το μυαλό των fans και μένει να δούμε αν μέσα στο 2023 θα έχουμε την πρώτη επίσημη ανακοίνωση για το GTA 6. Ίσως, βέβαια, η τεράστια διαρροή περιεχομένου από το GTA 6 που έγινε μέσα στη χρονιά άλλαξε τα σχέδια της ομάδας ανάπτυξης. Μένει να το δούμε και στην πράξη... 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*