Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

GTA Online: Επιστρέφει ο πρωταγωνιστής του The Ballad of Gay Tony από το GTA IV

*
To The Ballad of Gay Tony κυκλοφόρησε το 2009, ως expansion του GTA IV, μετά το The Lost and Damned. Είχε μια ανεξάρτητη ιστορία και συνοδεύτηκε από βελτιώσεις και προσθήκες στους μηχανισμούς του παιχνιδιού. Τώρα σύμφωνα με το νεότερο Rockstar Newswire, ένας από τους χαρακτήρες του τίτλου με το περισσότερο χιούμορ, επιστρέφει.

Όπως επιβεβαιώθηκε, ο Yusuf Amir, πρωταγωνιστής του The Ballad of Gay Tony, θα εμφανιστεί στο GTA Online με το επικείμενο update του Δεκεμβρίου.


Ο Yusuf εξακολουθεί να λαχταρά τα καλύτερα πράγματα στη ζωή - το κυριότερο μεταξύ αυτων η συλλογή του που αποτελείται από πολυτελή αυτοκίνητα, που επιχειρεί να αποκτήσει με κάθε μέσο. Με τη βοήθεια του ξαδέλφου του Jamal, θα σχεδιάσει και θα εκτελέσει ριψοκίνδυνες ληστείες, υπό την κάλυψη της Auto Parts.

Μένει να δούμε αν στο Yusuf δανείσει και τώρα τη φωνή του ο Omid Djalili. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*