Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

H Annapurna ανακοίνωσε το Blade Runner 2033: Labyrinth, το πρώτο game του studio της (trailer)

*
Η Annapurna Interactive ανακοίνωσε το πρώτο game που αναπτύσσει εσωτερικό της στούντιο και που δεν είναι άλλο από το Blade Runner 2033: Labyrinth. Το νέο αυτό project είναι το πρώτο νέο Blade Runner game εδώ και 25 χρόνια και η ιστορία του θα λαμβάνει χώρα ανάμεσα στα γεγονότα της πρώτης ταινίας και του Blade Runner 2049. H ιστορία θα μας φέρει μπροστά σε ένα δυστοπικό Los Angeles, χωρίς ωστόσο να ξέρουμε κάτι παραπάνω από αυτά τα στοιχεία και κάποια ημερομηνία κυκλοφορίας. Την ευθύνη του project έχει η Chelse Hash (Solar Ash, What Remains of Edith Finch) και θα το δουλέψει με την ομάδα που ανακοινώθηκε το 2020 και στήθηκε το 2022 για εσωτερικές παραγωγές της Annapurna. Το πιο πρόσφατο Blade Runner κυκλοφόρησε για PC το 1997 από την Westwood Studios των Command & Conquer, ενώ μια enhanced έκδοσή του εμφανίστηκε το 2022.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*