Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

H Annapurna Interactive εξαγοράζει την 24 Bit Games

*
Η Annapurna Interactive εξαγόρασε την 24 Bit Games, μια ομάδα ανάπτυξης που έχει τα κεντρικά της γραφεία στη Νότια Αφρική. Πρόκειται για την πρώτη αγορά του publisher.

Η εξαγορά θα επιτρέψει στην 24 Bit Games να μεγαλώσει το development team της και να βελτιώσει τα toolkits της. Με αυτό το τρόπο θα προχωρήσει σε πιο φιλόδοξα project ενώ οι τωρινοί εργάτες της και η ηγεσία της θα συνεχίζουν να εργάζονται όπως έχουν μάθει.


Μαζί, η Annapurna Interactive και η 24 Bit Games θα συνεχίσουν να υποστηρίζουν και να μεγαλώνουν την βιομηχανία παιχνιδιών της Νότιας Αφρικής. Τα projects της 24 Bit Games περιλαμβάνουν την ανάπτυξη εργαλείων για independent και AAA studios για διάφορες πλατφόρμες όπως κονσόλες, PC και mobile. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*