Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

H Annapurna Interactive θα κυκλοφορήσει το Ghost Bike (trailer)

H Annapurna Interactive και η Messhof ανακοίνωσαν το Ghost Bike. Θα κυκλοφορήσει το 2024, για PlayStation 5, Xbox Series X, Xbox Series S, PlayStation 4, Xbox One και PC (Steam). Θα προστεθεί και στον κατάλογο του Xbox Game Pass.

Σε ρόλο πρωταγωνιστή ένα παιδί του δρόμου από τη Freehub City σε μια αποστολή να αναβιώσει τον τελευταίο από τους Ghost Bikes, τους μαγικούς διανομείς που δραστηριοποιήθηκαν μεταξύ του κόσμου των ζωντανών και του κόσμου των νεκρών. Θα οδηγήσετε το Ghost Bike στη μετά θάνατον ζωή και θα σώσετε τις χαμένες ψυχές του Wheel World.


Εγκαταλελειμμένο και ξεχασμένο, το Ghost Bike χρειάζεται επισκευή. Τα ποδήλατα χρειάζονται συντήρηση και αυτό βρίσκεται κοντά στο τέλος του. Θα κερδίστε φαντάσματα σε διαγωνισμούς ταχύτητας και δεξιοτήτων για να ανακτήσετε τη δύναμη των φαντασμάτων. Μόνο τότε μπορείτε να κάνετε το ταξίδι στον άλλο κόσμο και να επιστρέψετε το αληθινό πνεύμα της ποδηλασίας πίσω στο Wheel World.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*