Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

H Apple προσλαμβάνει developers για VR/AR games

*
Η Apple φέρεται να προσέλαβε τους συνιδρυτές ενός mixed reality mobile studio, καθώς συνεχίζει με τα πλάνα της σχετικά με την εικονική και την επαυξημένη πραγματικότητα.

Η ιστοσελίδα Mobilegamer.biz αναφέρει ότι δύο από τους συνιδρυτές της Playdeo, ο Jack Schulze και ο Timo Arnall, απασχολούνται πλέον στην Apple, κάτι που ουσιαστικά οδήγησε στο κλείσιμο του studio.


Ενώ η Playdeo φαίνεται να παραμένει ενεργή ως εταιρεία σύμφωνα με το Companies House, σύμφωνα με πληροφορίες δεν απασχολεί πλέον προσωπικό. Ο τρίτος συνιδρυτής της, ο Nick Ludlam, δεν φαίνεται να έχει ενταχθεί στην Apple.

Ο πιο αξιοσημείωτος τίτλος της Playdeo είναι το Avo, ένα παιχνίδι για συσκευές με λειτουργικό iOS στο οποίο οι παίκτες κατευθύνουν ένα αβοκάντο μέσα από μια σειρά από πραγματικά περιβάλλοντα, σχεδιάζοντας τις γραμμές που θα πρέπει να ακολουθήσει. Το παιχνίδι έχει λάβει πολλές θετικές κριτικές, με το μέσο όρο του στο App Store να βρίσκεται στο 4,3 με βάση 1.600 reviews. Σύμφωνα με το Mobilegamer.biz, οι Schulze και Arnall ετοιμάζουν mixed reality projects για λογαριασμό της Apple. Το ίδιο δημοσίευμα σημειώνει ότι το 2019, η Apple είχε προσλάβει τον design lead του Avo, Jonathan Topf.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*