Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

H AppLovin κατέθεσε πρόταση για την εξαγορά της Unity

Η εταιρεία δημιουργίας λογισμικού, AppLovin έχει καταθέσει προσφορά για την εξαγορά της Unity, ύψους $17,54 δισ. Προς το παρόν, η δεύτερη εξετάζει την πρόταση και αν γίνει αποδεκτή, μετά τη συγχώνευση, η δηιουργός της game engine θα ελέγχει το 49% του νέου σχήματος. Προς το παρόν, η Unity βρίσκεται στο μέσον τη διαδικασίας να συγχωνευθεί με μια εταιρεία που δραστηριοποιείται στον χώρο της τεχνολογίας για φορητές συσκευές, την IronSource. Όπως το συγκεκριμένο deal δεν θα προχωρήσει, αν τελικά το διοικητικό συμβούλιο της Unity προκρίνει την πρόταση της AppLovin.

Εφόσον υπάρξει συμφωνία με την τελευταία, ο John Riccitiello, CEO της Unity, θα διατηρήσει το αξίωμά του, μιας και θα είναι ο CEO της νέας εταιρείας που θα προκύψει.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*