Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

H Atari ανακοίνωσε το reimagining του Haunted House

*
H Atari και η Orbit Studio ανακοίνωσαν το Haunted House, που βασίζεται στο ομώνυμο παιχνίδι το οποίο κυκλοφόρησε το 1982. Αναμένεται για PlayStation 5, Xbox Series Χ, Xbox Series S, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, PC και Atari VCS εντός του τρέχοντος έτους.

Στο Haunted House, οι παίκτες αναλαμβάνουν το χειρισμό της Lyn Graves, ανιψιάς του θρυλικού κυνηγού θησαυρών Zachary Graves. Η Lyn επισκέπτεται την έπαυλη του θείου της με τους πιο κοντινούς συμπατριώτες της, και ανακαλύπτουν ότι το σπίτι κατακλυσμένο από καλικάντζαρους και τέρατα που γρήγορα αρπάζουν και απομακρύνουν τους φίλους της. Για να ελευθερώσει τον θείο της και τους φίλους της και να συλλάβει όλους τους υπερφυσικούς εχθρούς, η Lyn πρέπει να βρει τα θρυμματισμένα κομμάτια ενός μαγικού δοχείου και να τα συναρμολογήσει ξανά.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*