Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

H Bandai Namco προειδοποίει για διαρροή προσωπικών δεδομένων των χρηστών της

*
Όπως είχε γίνει γνωστό τον περασμένο Ιούλιο, η Bandai Namco είχε ανακοινώσει πως έπεσε θύμα hacking στα κεντρικά συστήματα της που βρίσκονται στην Ασία. Η εταιρεία κατά τη ερευνά της για την επίθεση που δέχτηκε, ενημέρωσε πως υπάρχει πιθανότητα να έχουν διαρρεύσει προσωπικά δεδομένα πελατών της, καθώς επιχειρήσεων με τις οποίες συνεργάζεται.

Μέχρι στιγμής από τις έρευνες της Bandai Namco παραμένει άγνωστο το περιεχόμενο των πληροφοριών που έχουν στην κατοχή τους οι hackers, ωστόσο είναι βέβαιη πως οι πληροφορίες αυτές έχουν βγει στο φως της δημοσιότητας. Από τη πλευρά της, η Bandai Namco ενημέρωσε τους πελάτες της να επικοινωνήσουν με την εξυπηρέτηση πελατών, στη περίπτωση που εντοπίσουν κάποια μη εξουσιοδοτημένη πρόσβαση με την χρήση των προσωπικών τους διαπιστευτηρίων. Φυσικά, η Bandai Namco στην ανακοίνωση της ζήτησε συγνώμη προς τους χρήστες της για τα πιθανά προβλήματα και πως στο μέλλον θα είναι πιο άμεση σε σημαντικές ανακοινώσεις για την ασφάλεια τους.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*