Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

H Bethesda απαντάει στις αρνητικές κριτικές για το Starfield στο Steam

*
Η ομάδα υποστήριξης πελατών της Bethesda τοποθετήθηκε για τα αρνητικά reviews του Starfield στο Steam. Ναι μεν το παιχνίδι είχε ένα πολύ δυνατό λανσάρισμα, ναι μεν αρχικά προσέλκυσε πολλούς παίκτες, υπάρχουν όμως και αρκετοί που δηλώνουν τη δυσαρέσκειά τους για διάφορα στοιχεία του τίτλου. Τη στιγμή αυτή, το review status του Starfield στο Steam είναι "Mixed", με το 69% από τους 80.365 χρήστες που το έχουν κρίνει να έχουν θετική άποψη.

Σε μια προσπάθεια να αλλάξει προς το καλύτερο η κατάσταση, η ομάδα υποστήριξης πελατών της Bethesda έχει ξεκινήσει να απαντάει σε αυτές τις κριτικές.


Σε απάντηση σε έναν χρήστη που χαρακτήρισε την ιστορία του Starfield "συνηθισμένη" και το παιχνίδι "βαρετό", ένα μέλος του τμήματος υποστήριξης πελατών της Bethesda απάντησε με μια ανάρτηση που τονίζει όλα όσα μπορούν να ζήσουν οι παίκτες στο παιχνίδι.

"Μπορείς να πετάξεις, μπορείς να πυροβολήσεις, μπορείς να κάνει εξόρυξη, μπορείς να λεηλατήσεις! Το Starfield είναι ένα RPG με εκατοντάδες ώρες αποστολών προς ολοκλήρωση και χαρακτήρες για να συναντήσεις. Οι περισσότερες αποστολές θα διαφέρουν επίσης ανάλογα με τις δεξιότητες και τις αποφάσεις του χαρακτήρα σας, αλλάζοντας σε μεγάλο βαθμό το αποτέλεσμα του gameplay"

Στη συνέχεια, πρότεινε στον χρήστη να δώσει στο παιχνίδι άλλη μια ευκαιρία, αλλά αυτή τη φορά να δοκιμάσει διαφορετικούς χαρακτήρες με διαφορετικό υπόβαθρο.

"Θα νιώσετε σαν να παίζετε ένα εντελώς διαφορετικό παιχνίδι. Αναβαθμίστε διαφορετικές δεξιότητες σε σχέση με έναν χαρακτήρα που έχετε δημιουργήσει προηγουμένως, και θα αντιμετωπίσετε εντελώς διαφορετικές αποφάσεις και δυσκολίες".

Εν τω μεταξύ, όταν ένας άλλος χρήστης παραπονέθηκε για τον όγκο των οθονών φόρτωσης, η ομάδα υποστήριξης απάντησε παρακαλώντας τον να "εξετάσει τον όγκο των δεδομένων που δημιουργείται σταδιακά για να φορτώσει άψογα σε λιγότερο από τρία δευτερόλεπτα".

Απαντώντας σε έναν reviewer που φαίνεται να υποστήριζε ότι βρήκε τους πλανήτες του Starfield άδειους, η ομάδα της Bethesda είπε ότι αυτό ήταν "λόγω του σχεδιασμού".

Η ομάδα υποστήριξης πελατών υποστηρίζει ότι σκοπός είναι, μέσω της εξερεύνησης, οι παίκτες του Starfield να νιώσουν ότι βρίσκονται σε έναν αχανή κόσμο. είναι να προκαλέσει ένα αίσθημα μικρότητας στους παίκτες και να σας κάνει να αισθάνεστε συγκλονισμένοι. "Μπορείτε να συνεχίσετε να εξερευνάτε και να βρίσκετε κόσμους που έχουν τους πόρους που χρειάζεστε ή κρυμμένα φυλάκια για να εξερευνήσετε".
 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ

    Bethesda Softworks

  • ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΚΔΟΣΗΣ

    Bethesda Softworks

  • ΔΙΑΝΟΜΗ

    AVE

  • PEGI

    18+

  • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
  • Starfield
    • 18+ pegi 18+
      • 0 RATING
        ΧΡΗΣΤΩΝ (0)
      • ΒΑΘΜΟΛΟΓΗΣΕ ΤΟ
    ΕΠΙΣΗΜΟ SITE https://bethesda.net/en/game/starfield FOLLOWERS 0 ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ
  • 8

    ENTERNITY SCORE
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*