Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

H Blizzard Entertainment εξαγόρασε την Proletariat, δημιουργό του Spellbreak

*
H Blizzard Entertainment πρόσθεσε στο δυναμικό της ένα νέο studio, μετά από 15 χρόνια. Σύμφωνα με δημοσίευμα του VentureBeat, πρόκειται για την Proletariat, η οποία εδρεύει στη Βοστώνη. Το αποτέλεσμα είναι ότι το Spellbreak, ένα battle royale της Proletariat, στο οποίο οι παίκτες εκτοξεύουν εναντίον των αντιπάλων τους spells αντί για σφαίρες, θα πάψει να είναι διαθέσιμο.

"Μετά από τέσσερα χρόνια μαγείας και συνδυασμών spells, πήραμε την απόφαση να σταματήσουμε την ανάπτυξη του Spellbreak. Οι servers θα πάψουν νμα λειτουργούν στις αρχές του 2023", αναφέρεται στην ιστοσελίδα της εταιρείας.


Η Proletariat ιδρύθηκε το 2021 και το πρώτο της παιχνίδι ήταν το World Zombination, που κυκλοφόρησε για φορητές συσκευές το 2015. Πέρα από την ανάπτυξη παραδοσιακών παιχνιδιών, η Proletariat δημιούργησε και τίτλους που ενσωματώνονταν στο Twitch, τα οποία επέτρεπαν στους παίκτες να αλληλεπιδρούν με τους αγαπημένους τους streamers.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*