Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

H Bloober Team έβγαλε επίσημη ανακοίνωση για το Silent Hill 2 Remake

*
Με τις φήμες για την εξέλιξη του Silent Hill 2 Remake να πληθαίνουν το τελευταίο διάστημα, η Bloober Team έβγαλε ανακοίνωση για τον τίτλο. Το τελευταίο διάστημα δεν είχαμε δει κάποιο υλικό από την παραγωγή και πολλοί θεώρησαν ότι η κατάσταση έχει ξεφύγει αρκετά προς το χειρότερο.

Η ομάδα ανάπτυξης έσπευσε να διαψεύσει την κατάσταση και να σημειώσει πως έχει κάνει καλή πρόοδο και πως για οτιδήποτε νεότερο, η κοινότητα θα ενημερωθεί από την Konami, η οποία είναι και η εκδότρια εταιρεία.


Το παιχνίδι φτιάχνεται με την Unreal Engine 5 και οι νεότερες φήμες (που ήρθαν από voice actor του κεντρικού πρωταγωνιστή) μιλούσαν για κυκλοφορία μέσα στο 2024. Ίσως και στα Game Awards 2023 να μάθουμε κάτι περισσότερο για το θέμα. Προς το παρόν μένουμε με την παρακάτω ανακοίνωση.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*