Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

H Bonnie Ross αποχωρεί από την 343 Industries

*
Η ιδρύτρια και επικεφαλής της 343 Industries, Bonnie Ross, αποχώρησε από την ομάδα ανάπτυξης προκειμένου να αντιμετωπίσει κάποιο οικογενειακό πρόβλημα υγείας, σύμφωνα με ανακοίνωσή της.
Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Windows Central, ο Pierre Hintze, υπεύθυνος παραγωγής, θα αναλάβει την 343 Industries άμεσα. Η ηγεσία της ομάδας θα επεκταθεί επιπλέον με νέους ρόλους. Ο Bryan Koski θα είναι διευθυντής franchise και η Elizabeth Van Wyck υπεύθυνη επιχειρησιακών λειτουργιών.
Ορίστε η ανακοίνωση της Bonnie Ross:

Ήλπιζα να μείνω στο Halo μέχρι να λανσάρουμε το update του Χειμώνα για το Halo Infinite, αλλά πρέπει να σας ανακοινώσω πως αποχωρώ από την 343 Industries για να αντιμετωπίσω ένα οικογενειακό πρόβλημα υγείας. Είμαι πολύ περήφανη για την δουλειά όλων στην 343 Industries στο Halo Infinite, το Master Chief Collection, την τηλεοπτική σειρά και τόσο πολλά άλλα. Ήταν τιμή μου να βρίσκομαι με την ομάδα για τα τελευταία 15 χρόνια και να είμαι μέρος ενός σύμπαντος που αγαπώ.

Ευχαριστώ όλους εσάς στο Halo Community για την υποστήριξη. Το μέλλον του Halo είναι λαμπρό. Δεν μπορώ να περιμένω να βιώσετε τι σας έχουμε ετοιμάσει – και να πανηγυρίσω μαζί σας ως fan στο παγκόσμιο πρωτάθλημα Halo τον Οκτώβριο.


Bonnie Ross.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • PORTAL
    • Την σναϊπαρε τελικά ο Φιλ και καλά έκανε. Κάνει κρα ότι το Halo Infinite πάσχει από αποφάσεις που πάρθηκαν και όχι από το gameplay.

*