Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

H Bungie είναι ένα ακόμα studio του PlayStation που προχωράει σε απολύσεις προσωπικού

*
H Bungie, δημιουργός του Destiny είναι ένα ακόμα studio της Sony Interactive Entertainment που προχωράει σε απολύσεις προσωπικού. Προς το παρόν δεν έχει γίνει γνωστό το εύρος των περικοπών και σύμφωνα με τον δημοσιογράφο του Bloomberg, Jason Schreier ο CEO της Bungie, Pete Parsons ενημέρωσε το προσωπικό ότι θα πραγματοποιηεθί άμεσε μια ευρεία διάσκεψη όπου θα συζητηθεί κατάσταση. Μια από τις υπαλλήλους που επηρεάζονται είναι η commonity manager του Destiny 2 και co-lead of accessibility της Bungie, Liana Ruppert.

"Λοιπόν… η καρδιά μου ραγίζει για όλους όσους επηρεάζονται", έγραψε στο X.


"Τώρα ψάχνω ευκαιρίες. Έχω 21 χρόνια εμπειρίας στη βιομηχανία παιχνιδιών στα media, την παραγωγή και τη διαχείριση της κοινότητας. Είμαι τόσο διαλυμένη. Δεν ξέρω τι να κάνω… αυτό ήταν το σπίτι μου".

Οι περικοπές προσωπικού έχουν και προεκτάσεις στην ανάπτυξη των τίτλων που ετοιμάζει το studio. Πιο συγκεκριμένα, το Marathon δεν αναμένεται πριν το 2025, ενώ το expansion του Destiny 2 με τίτλο The Final Shape θα κυκλοφορήσει τον Ιούνιο του 2024.

Η Sony εξαγόρασε τη Bungie τον Ιούλιο του 2022 έναντι $3,6 δισ. με σκοπό να εκμεταλλευτεί την εμπειρία της στον τομέα των live service games. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*