Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

H Bungie εργάζεται σε ένα νέο mobile game engine

*
Η Bungie φαίνεται πως θέλει να δημιουργήσει την δική της mobile gaming engine όπως προδίδει η ένα θέση εργασίας που ανακάλυψε το The Game Post. Η ομάδα ανάπτυξης αναζητά έναν "Senior Mobile Platforms Engineer" ο οποίος θα βοηθήσει στην "επέκταση της τεχνολογίας που θα φέρει νέους παίκτες που χρησιμοποιούν συσκεύες Android και iOS". Επιπλέον, η εταιρία αναζητά τον τέλειο υποψήφιο που θα βοηθήσει στην μεταφορά της μηχανής της Bungie σε κινητές συσκεύες και να βοηθήσει σε θέματα που θα προκύψουν στα controls, το UI, το performance optimization και το size reduction των εφαρμογών.

Με την παραπάνω είδηση, αρκετοί είναι αυτοί που πιστεύουν πως η ομάδα θέλει να κυκλοφορήσει το Destiny 2 σε κινητές συσκευές, ειδικά με την πρόσφατη δήλωση πως δουλεύει σε ένα character-focused third-person action title. Βέβαια, το συγκεκριμένο είναι απλά φήμες, όποτε το καλύτερο που μπορούμε να κάνουμε είναι να αναμένουμε την Bungie για περισσότερες λεπτομέρειες.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*