Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

H Bungie ίσως ετοιμάζεται να αναβιώσει τη σειρά Marathon

*
Σύμφωνα με πληροφορίες, η Bungie ετοιμάζεται να αναβιώσει της σειρά Marathon. Λέγεται ότι το νέο Marathon project θα έχει τη μορφή ενός three-person squad-based extraction shooter και βρίσκεται σε κατάσταση pre-alpha. Ακόμα, φημολογείται ότι θα πρόκειται για ένα live service game, me season rewards και σύστημα προόδου.

Το πρώτο Marathon κυκλοφόρησε το 1994 και ήταν ένα από τα καλύτερα first-person shooters της εποχής για υπολογιστές Mac. Ακολούθησαν δύο sequels, που επέκτειναν την ιστορία σε τριλογία.


Το Marathon είναι ένα αποικιοκρατικό πλοίο με εξερευνητές που προέρχονται από τη Γη, το οποίο δέχεται επίθεση από εξωγήινους. Η θεματολογία της σειράς ίσως φανεί οικεία στους παίκτες του Destiny, μιας και υπάρχουν αναφορές στη θέση της ανθρωπότητας σε μια σύγκρουση μεταξύ εξωγήινων πολιτισμών, σε ανυπάκουο AI και σε ονειρεμένες πραγματικότητες.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*