Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

H Capcom επιβεβαίωσε ότι έρχονται και άλλα Resident Evil Remakes

*
H Capcom επιβεβαίωσε την πρόθεσή της να συνεχίσει να κυκλοφορεί remakes παιχνιδιών της σειράς Resident Evil. Αυτό είναι απόλυτα λογικό μετά την επιτυχία των remakes για τα Resident Evil 2, 3 και 4 και αυτό που δεν γνωρίζουμε είναι ποιο θα πάρει σειρά.

Μιλώντας για το θέμα, ο director του Resident Evil 4 Remake, Yasuhiro Anpo δήλωσε στο IGN:


"Ναι. Έχουμε κυκλοφορήσει τρία remake μέχρι στιγμής και όλα έχουν πάει πολύ καλά. Δεδομένου ότι επιτρέπουν σε ένα σύγχρονο κοινό να παίζει αυτά τα παιχνίδια, είναι κάτι που χαίρομαι να κάνω ως κάποιος που αγαπά αυτά τα παλαιότερα παιχνίδια και θέλουμε να συνεχίσουμε με περισσότερα".

"Το επόμενο παιχνίδι που θα κάνουμε remake είναι κάτι που θα θέλαμε να ανακοινώσουμε σε μεταγεννέστερη ημερομηνία, σας παρακαλούμε να περιμένετε".

Ο Anpo μίλησε επίσης για τα σχόλια των παικτών.

"Κατά την ανάπτυξη ενός νέου παιχνιδιού, δεν υπάρχει τρόπος να γνωρίζουμε τι θα αποδεχτούν οι παίκτες και αυτό την καθιστά δύσκολη", είπε ο Anpo. "Στην περίπτωση ενός remake, υπάρχουν ήδη παίκτες που έχουν ασχοληθεί με το πρωτότυπο, το οποίο νομίζω ότι μπορεί να θεωρηθεί πλεονέκτημα. Είμαστε πολύ ευγνώμονες στους χρήστες που λένε τη γνώμη τους. Μας επιτρέπει να εξελισσόμαστε λαμβάνοντας υπόψη τη γνώμη τους. Για παράδειγμα, αν έτσι νομίζουν οι παίκτες, τότε ίσως μπορούμε να καταφέρουμε να το κάνουμε έτσι. Νομίζω ότι αυτός είναι ένας από τους λόγους για τους οποίους τα remakes μας έτυχαν τόσο καλής υποδοχής". 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*