Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

H Capcom το τσίκνισε στο Dragon's Dogma 2 (video)

*
Η Capcom επιβεβαίωσε ότι το κρέας στο Dragon's Dogma 2 είναι αληθινό. Ενώ βρίσκονται σε κάποιο camp, οι παίκτες μπορούν να μαγειρέψουν, κάτι που συμβαίνει σε πολλά σύγχρονα παιχνίδια, κυρίως RPGs και πολλοί fans είχαν την απορία αν αυτές οι σκηνές ήταν πραγματικές ή όχι. Ακόμη και το PlayStation δεν μπόρεσε να ξεχωρίσει περί τίνος πρόκειται και ξεκίνησε μια δημοσκόπηση μέσω του X.

Σε που παραχώρησε στην ιαπωνική ιστοσελίδα 4Gamer, director του Dragon's Dogma 2, Hideaki Itsuno ξεκαθάρισε ότι δεν πρόκειται για CGI αλλά για αληθινά πλάνα. Παρά το γεγονός ότι δεν θα υπήρχε κάποιο θέμα αν είχε γίνει χρήση CGI για την αναπαράσταση του κρέατος, η ομάδα αποφάσισε να ξοδέψει το ίδιο ποσό σε πραγματικό κρέας αφού συζητούσε για αρκετούς μήνες τι είναι το πλέον ενδιαφέρον στο camp. Για κάθε είδος κρεάτος που ψήνεται στη φωτιά υπάρχει διαφορετικό video στο παιχνίδι.
 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*