Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

H CMA καθυστερεί την απόφαση για τη συγχώνευση της Microsoft με την Activision Blizzard

*
Η Competition and Markets Authority (CMA) του Ηνωμένου Βασιλείου καθυστερεί την απόφασή της για την συγχώνευση της Microsoft με την Activision Blizard. Ο φορέας είχε ορίσει την ανακοίνωση της απόφασης του για στις 18 Ιουλίου, ωστόσο αποφάσισε να τη μεταθέσεις για τις 29 Αυγούστου.

"Η CMA θεωρεί πως δεν υπάρχει αρκετός χρόνος για πλήρη και ορθή εξέταση της προσφοράς της Microsoft. Επομένως, το Inquiry Group θεωρεί πως υπάρχουν ειδικοί λόγοι για να καθυστερήσει η απόφαση κατά 6 εβδομάδες. Η νέα ημερομηνία έχει οριστεί στις 19 Αυγούστου 2023", αναφέρει η σχτική ανακοίνωση.

Η CMA αρχικά είχε μπλοκάρει την συγχώνευση τον Απρίλιο του 2023 λόγω ανησυχιών για το αντίκτυπο που θα έχει στο cloud gaming market. Η Microsoft είχε προγραμματίσει να ασκήσει έφεση στις 28 Ιουλίου, ωστόσο η εταιρία και η CMA σταμάτησαν οποιαδήποτε νομική δραστηριότητα για να βρεθεί κάποια λύση εκτός δικαστηρίου.


Η Microsoft, σύμφωνα με πρόσφατα ρεπορτάζ, εξετάζει να πουλήσει μερικά από τα δικαιώματα της που αφορούν το UK Cloud Gaming για να γίνει αποδεκτή η εξαγορά.

Η δημιουργός του Xbox θέλει να ολοκληρώσει την εξαγορά πριν τελειώσει το merger agreement στις 18 Ιουλίου, όπου η Activision Blizzard θα φύγει με 3 δισεκατομμύρια δολάρια αν δεν υπογραφεί κάποια επέκταση.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*