Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

H Coca-Cola θα είναι παγκόσμιος χορήγός του League of Legends: Wild Rift esports circuit

*
Η Riot Games ανακοίνωσε ότι η Coca-Cola είναι ο παγκόσμιος χορηγός του League of Legends: Wild Rift esports circuit. Η συμφωνία είναι πολυετής και η δημοφιλής εταιρεία παραγωγής αναψυκτικών θα συνεργαστεί με τον publisher για τη δημιουργία μοναδικών εμπειριών, τόσο για το παιχνίδι, όσο και για το esports circuit. Στο πλαίσιο αυτό θα υπάρχει νέο περιεχόμενο σε εβδομαδιαία βάση, όπως επίσης ανταμοιβές και νέες εμπειρίες για για τους fans του Wild Rift, που θα αποτελούν προστιθέμενη αξία για την κοινότητα των παικτών.

Ακόμα, η Riot Games παρουσίασ τα πλάνα της για τη σεζόν του Wild Rift Esports. Μέσω των τοπικών τουρνουά θα κερδίζεται η πρόκριση για το Wild Rift Icons Global Championship, που θα πραγματοποιηθεί το καλοκαίρι.


Ο Leo Faria, Global Head του Wild Rift Esports της Riot Games, μίλησε για τη συνεργασία. "Η Coca-Cola μας βοήθησε να λανσάρουμε το μεγαλύτερο esports στον πλανήτη, το League of Legends Esports, οπότε είμαι ενθουσιασμένο που βλέπουν προοπτικές και στο Wild Rift Esports. Η συνεργασία καλύπτει περισσότερες από 100 χώρες, που περιλαμβάνουν οκτώ τοπικά πρωταθλήματα, τα οποία αποτελούν τη βάση του sport".

Δεν είναι η πρώτη φορά που η Riot Games συνεργάζεται με την Coca-Cola. Από το 2014 έως το 2016, ένωσαν τις δυνάμεις του στο League of Legends World Championship, προσφέροντας μια σειρά από συλλεκτικά αντικείμενα και πολλά άλλα.

Ο Selman Careaga, πρόεδρος της Global Coca-Cola Category, σχολιάσε: "Πιστεύουμε ότι στη σύνδεση μεταξύ των ανθρώπων υπάρχει κάτι το πραγματικά μαγικό, τόσο στον πραγματικό όσο και στον ψηφιακό κόσμο, όπου οι φίλοι συναντιούνται για να ζήσουν στιγμές διασκέδασης. Ανυπομονούμε να ξεκινήσουμε τη συνεργασία με την ομάδα του Wild Rift, για να προσφέρουμε στο κοινό νέο περιεχόμενο και εμπειρίες τα επόμενα χρόνια".

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*