Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

H Criterion Games θα αναλάβει την ανάπτυξη του επόμενου Battlefield

*
H Electronic Arts επιβεβαίωσε πως η Criterion Games θα αναλάβει το επόμενο παιχνίδι Battlefield. Επιπλέον, η ομάδα ανάπτυξης με έδρα το Ηνωμένο Βασίλειο θα είναι υπέυθηνη και για το μέλλον του Need For Speed.

O Group General Manager Vince Zampella αναφέρει σε ένα blog post πως η Criterion θα βοηθήσει το ευρύ δίκτυο ομάδων να δουλέψουν στη "νέα εποχή" των Battlefield από εδώ και στο εξής. Η Criterion θα εργαστεί μαζί με τις DICE, Ripple Effect και Ridgeline υπό την ηγεσία του Byron Beede, πρώην Call of Duty executive και General Manager του Battlefield για την EA.


H Citerion έχει δουλέψει στο παρελθόν στα Battlefield V, Battlefield 2042 και Star Wars Battlefront II. To studio ωστόσο είναι γνωστό από τις σειρές Need for Speed και Burnout. Ο Zampella επιβεβαίωσε πως η Criterion θα συνεχίσει κανονικά την ανάπτυξη τίτλων Need For Speed.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*