Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

H developer Certain Affinity ζητά άτομα με εμπειρία προγραμματισμού σε πλατφόρμες Xbox

*
Μια αγγελία εργασίας από την ομάδα ανάπτυξης Certain Affinity αναζητά προγραμματιστές με εμπειρία ανάπτυξης σε πλατφόρμες Xbox. Η αγγελία εντοπίστηκε λίγο αργότερα από τα ρεπορτάζ που θέλουν την Certain Affinity να αναπτύσσει ένα παιχνίδι που θα μοιάζει στα Monster Hunter, αποκλειστικά για την Microsoft.

Το listing εντοπίστηκε από τον χρήστη @klobrille, ο οποίος κοινοποίησε το εύρημά του στον επίσημο λογαριασμό του στο Twitter. Τον Ιανουάριο φήμες ανέφεραν πως η Certain Affinity εργαζόταν σε έναν νέο τίτλο με τη Microsoft για να προσθέσουν ποικιλία στην βιβλιοθήκη του Xbox Game Pass.

Ο Jeff Grubb είχε σχολιάσει τότε πως ο τίτλος θα είναι κλώνος του Monster Hunter, εφόσον η Microsoft πρόσεξε πόσο πολύ αρέσει στον κόσμο αυτό το στυλ gameplay. Σε ένα δεύτερο ρεπορτάζ είχε αναφερθεί πως ο τίτλος είναι υπο ανάπτυξη από το 2020 και οι εμπλεκόμενες εταιρείες σκοπεύουν να κάνουν επίσημη ανακοίνωση το 2023, με πιθανή ημερομηνία κυκλοφορίας το 2024.

Τέλος, πέρυσι, η Certain Affinity ανακοίνωσε επίσημα πως είχε υπογράψει συμφωνία να ηγηθεί της ανάπτυξης ενός νέου ΙΡ, χωρίς να αναφερθεί σε συγκεκριμένα ονόματα ή αποκλειστικότητες.
 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*