Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

H developer του Moss, Polyarc, εργάζεται σε ένα νέο multiplayer VR project

*
Η Polyarc, η εταιρεία πίσω από τα Moss και Moss: Book 2 ανακοίνωσε πως εργάζεται στην ανάπτυξη ενός νέου competitive multiplayer VR game στο σύμπαν της σειράς.

Η ονομασία του νέου project παραμένει για την ωρα άγνωστη, ωστόσο για τους fans που θέλουν να δοκιμάσουν την νέα εμπειρία που ετοιμάζει η Polyarc, η εταιρεία θα διεξάγει ένα playtest από τις 14 έως και τις 16 Απριλίου, με τις εγγραφές να έχουν ανοίξει.

Σχετικά με την ανακοίνωση μίλησε ο συνιδρυτής και CEO της Polyarc, Tam Armstrong αναφέροντας πως το νέο παιχνίδι είναι κάτι που ήθελε να ετοιμάσει η ομάδα από το 2015, ωστόσο χρειαζόταν ένα μεγάλο κοινό από χρήστες συσκευών VR. Ο Tam Armstrong δήλωσε: “Είμαστε χαρούμενοί που βλέπουμε το κοινό του VR να μεγαλώνει συνεχώς και μετράει πάνω από εκατομμύρια παίκτες, με πιο φιλικά προς χρήση και πιο προσβάσιμα προϊόντα να κυκλοφορούν κάθε χρόνο. Ως ένα game development studio που φιλοδοξεί να δημιουργεί παιχνίδια για όλους, θέλουμε να βρούμε τρόπους για να προσελκύσουμε περισσότερο κοινό με το VR. Με γνώση τον μεγάλο αριθμό παικτών, αποτελεί ευκαιρία να δοκιμάσουμε τις ιδέες που έχουμε για ένα multiplayer που θα προσφέρει πολλά σε επίπεδο competitive”.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*