Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

H developer του Sniper: Ghost Warrior ανακοίνωσε τα πλάνα της για την επόμενη πενταετία

*
Η CI Games, το studio πίσω από την ανάπτυξη του Sniper: Ghost Warrior και του Lords of the Fallen, ανακοίνωσε τα σχέδιά της για την επόμενη πενταετία, που περιλαμβάνουν ένα premium, multiplayer PVE tactical-shooter», με την κωδική ονομασία Project Scorpio, το οποίο θα υποστηρίχθεί για πολλά χρόνια μετά το λανσάρισμά του και ένα survival game.

H δημοφιλής της σειρά Sniper Ghost Warrior θα συνεχιστεί μέσω ενός νέου συνεργαζόμενου στούντιο, το οποίο θα δουλέψει μαζί με την Underdog.


Από εκείκια πέρα, η CI επανέλαβε τα σχέδιά της να λανσάρει ένα νέο IP στο survival genre, με το "Project Survive" να βρίσκεται ήδη σε ανάπτυξη με τη χρήσης της Unreal Engine 5. Για τον σκοπό αυτό υπάρχει συνεργασία με τη Batfields, ένα studio που εδρεύει στην Τσεχία και βρίσκεται πίσω από τη σειρά Dead Effect.

Τέλος, στα σκαριά βρίσκεται και το Lords of the Fallen, ένα reboot του dark fantasy action-RPG που κυκλοφόρησε το 2014 και ανακοινώθηκε τον περασμένο Αύγουστο.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*