Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

H Devolver Digital ανακοίνωσε το καλοκαιρινό showcase της (video)

Η Devolver Digital ανακοίνωσε πως στις 8 Ιουνίου 2024 στις 03:00 ώρα Ελλάδας θα πραγματοποιήσει το καλοκαιρινό showcase της και θα έχει ως θέμα τα 15α γενέθλια της mascot Volvy. Το event θα έχει διάρκεια κοντά στα 20 λεπτά και θα περιλαμβάνει updates, ημερομηνίες κυκλοφορίας και νέους τίτλους που η εταιρία τους χαρακτηρίζει συναρπαστικούς.

Το φετινό πρόγραμμα των καλοκαιρινών showcases ξεκινάει με την Guerrilla και το Collective Online Showcase στις 6 Ιουνίου, θα ακολουθήσει το Access-Ability Summer Showcase 2024 και το Summer Games Fest 2024 Opening Showcase τις 7 Ιουνίου. Δύο μέρες μετά, στις 9 Ιουνίου θα πραγματοποιηθεί το Xbox Games Showcase και θα ακολουθήσει direct για το Call of Duty: Black Ops 6.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*