Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

H Die Gute Fabrik, δημιουργός του Saltsea Chronicles “παγώνει” την παραγωγή νέων τίτλων

*
Η εταιρεία ανάπτυξης των Saltsea Chronicles και Mutazione, Die Gute Fabrik, ανακοίνωσε πως σταμάτησε την παραγωγή νέων τίτλων λόγω “ακραίων δυσκολιών” που αντιμετωπίζει στον εκδοτικό και στον επενδυτικό της τομέα.

Συγκεκριμένα, είπε πως “στις 19 Φεβρουαρίου αποφασίσαμε να δώσουμε ένα ρεπό στην ομάδα μας. Θέλουμε να ανακοινώσουμε επίσημα πως βρισκόμαστε στην αναζήτηση νέας χρηματοδότησης, προκειμένου να συνεχίσουμε την παραγωγή. Αυτό δεν σημαίνει πως το studio θα σταματήσει την υποστήριξη των τίτλων που έχει ήδη κυκλοφορήσει. Η Die Gute Fabrik σκοπεύει να παρέχει καθοδήγηση αλλά και υποστήριξη στο προσωπικό της το οποίο και θέλει να διευρύνει μέσω νέων θέσεων εργασίας”.

Η εταιρεία συμπλήρωσε πως όταν δοθεί η απαραίτητη χρηματοδότηση θα συνεχιστεί η ανάπτυξη νέων τίτλων, υπό τον Nils Deneken. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*