Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

H EA αναδιοργανώνεται και χωρίζει τα studios της σε δύο εταιρείες

*
Διοικητικές και οργανωτικές αλλαγές έρχονται στην EA (Electronic Arts), η οποία χωρίζει πλέον τα studios της σε δύο εταιρείες. Ο γνωστός publisher ανακοίνωσε πως πλέον οι τίτλοι θα κυκλοφορούν από τις EA Entertainment και EA Sports, ανάλογα με το περιεχόμενο και το studio που εμπλέκονται. Επικεφαλής της EA Entertainment που θα διαχειρίζεται τα ιδιόκτητα IPs και τα licensed games θα είναι η Laura Miele. Ο Vince Zampella (συνιδρυτής της Respawn) θα είναι επικεφαλής των EA Studios για τα Apex Legends, Star Wars και Battlefield games, ενώ η Samanta Ryan θα «τρέξει» τον τομέα των lifestyle franchises και των blockbuster single-player games. O Jeff Karp θα μείνει επικεφαλής των mobile games, ενώ στην κεφαλή της EA Sports θα συνεχίζει να βρίσκεται o Cam Weber. Όλο αυτό έρχεται μετά την ανακοίνωση του Μαρτίου που ανέφερε ένα 6% μείωση προσωπικού και σημαντικές αλλαγές που θα στοιχήσουν στην ΕΑ περί τα 200 εκατομμύρια δολάρια.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*