Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

H EA ανακοίνωσε το EA Sports FC Mobile με εξώφυλλο τον Vini Jr (trailer)

Η EA ανακοίνωσε το EA Sports FC Mobile, το παιχνίδι ποδοσφαίρου για φορητές συσκεύες που θα λανσαριστεί στις 26 Σεπτεμβρίου. Το FC Mobile θα είναι ένα δωρεάν update για όσους έχουν ήδη το FIFA Mobile και δεν θα χρειαστεί να το ξανακατεβάσουν. Ο βραζιλιάνος σταρ της Ρεάλ Μαδρίτης Vini Jr. θα είναι στο εξώφυλλο του παιχνιδιού.

Το EA Sports FC Mobile έχει αυθεντικά running styles, penalty kick stances και πανηγυρισμούς για συγκεκριμένους παίκτες, game speed που αρμόζει στις φορητές συσκευές, ανανεωμένο shooting system και πολλά άλλα.

Η EA αναφέρει πως το mobile community της έχει πάνω από 100 εκατομμύρια ενεργούς χρήστες. Το EA Sports FC Online, το free-to-play PC game στην Ασιατική αγορά έχει πάνω από 53 εκατομμύρια χρήστες.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*