Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

H EA προσφέρει δωρεάν DLCs των Mass Effect και Dragon Age στο Origin

*
Η Electronic Arts μετέτρεψε σε δωρεάν, μια σειρά από DLCs για τα Mass Effect και Dragon Age στην πλατφόρμα της για PC, το Origin. Η κίνηση αυτή έγινε καθώς η εταιρεία δεν σκοπεύει να συνεχίσει να υποστηρίζει το σύστημα πόντων της BioWare.

Τα περισσότερα από τα DLCs για τα Dragon Age 2, Dragon Age Origins, Mass Effect 2 και Mass Effect 3 ήταν προηγουμένως εξαγοράσιμα έναντι πόντων BioWare. Όλα αυτά τα προϊόντα, θα είναι από εδώ και στο εξής δωρεάν, σύμφωνα με ένα email που εστάλη στους παίκτες το οποίο ανέβηκε και σε κοινότητες του Reddit.


Η μοναδική εξαίρεση θα είναι τα multiplayer packs του Mass Effect 3, τα οποία θα μπορούν να αγοραστούν με πόντους BioWare μέχρι τις 11 Οκτωβρίου, όταν καταργηθούν οριστικά. Μετά από τις 11 Οκτωβρίου, τα multiplayer packs θα αγοράζονται με credits που θα κερδίζονται εντός του παιχνιδιού.

Άλλα currencies σε τίτλους της BioWare, όπως Crystal ή Platinum, δεν θα επηρεαστούν καθόλου. Η ομάδα ανάπτυξης αναπτύσσει αυτή την στιγμή ένα επερχόμενο Dragon Age, αλλά και ένα Mass Effect. Σύμφωνα με δηλώσεις των ίδιων, πιστεύουν πως είναι περίπου στην μέση της ανάπτυξης για το επερχόμενο Dragon Age και σίγουρα σε πολύ πιο προχωρημένο στάδιο απ’ ότι στο Mass Effect. Ο γενικός διευθυντής του studio, Gary McKay, δήλωσε πως η ομάδα του Mass Effect δοκιμάζει πρωτότυπες ιδέες και εμπειρίες, ενώ υποστηρίζει πως τα AAA next-gen games απαιτούν αρκετό χρόνο ανάπτυξης, θέτοντας την ποιότητα ως ηγετικό παράγοντα.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*