Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

H εφαρμογή του Nintendo Switch Online θα σας επιτρέπει να στέλνετε αιτήματα φιλίας από φορητές συσκευές

*
Πλέον θα μπορείτε να στείλετε αιτήματα φιλίας σε άτομα από την εφαρμογή του Nintendo Switch Online για φορητές συσκευές. Για να προσθέσετε κάποιον, θα πρέπει είτε να αντιγράψετε το friend code του χρήστη. Εναλλακτικά, μπορείτε να στείλετε το friend code σας με την χρήση URL ή QR Code.

Δυστυχώς, η αποδοχή των αιτημάτων δεν υποστηρίζεται από την εφαρμογή, οπότε θα πρέπει αναγκαστικά να αποδεχτείτε τα αιτήματα μέσω του Nintendo Switch σας.

Τέλος, μια μεγάλη αλλαγή αφορά τους χρήστες των συσκευών Apple, καθώς πλέον η εφαρμογή θα τρέχει σε συσκευές με iOS 14.0 και άνω. Η Nintendo είχε ήδη ανακοινώσει πως η αλλαγή αυτή θα ερχόταν τον Ιούνιο, χωρίς ωστόσο να είχε προσδιορίσει την ακριβή ημερομηνία.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*