Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

H Embracer Group, ιδιοκτήτρια εταιρεία της Gearbox, δηλώνει πως θα συνεχίσει τις εξαγορές studios

*
Η Embracer Group σκοπεύει να συνεχίσει τις εξαγορές studios, κάτι που την βοήθησε να γίνει η μεγαλύτερη εταιρία gaming στην Ευρώπη με βάση το market capitalisation.

Από την αρχή του 2020, η σουιδική εταιρία έχει πραγματοποιήσει 62 εξαγορές, με τα συνολικά έξοδα να φτάνουν τα $8,1 δισ. Ο CEO Lars Wingefors, σύμφωνα με ρεπορτάζ των Financial Times, σκοπεύει να συνεχίσει τέτοιες εξαγορές τους επόμενους μήνες και χρόνια. Επιπλέον, θέλει να εστιάσει στα free-to-play games καθώς και σε χώρες όπως το Ηνωμένο Βασίλειο, ΗΠΑ, Πολωνία, Γαλλία και Κίνα.

Η Embracer αυτή την στιγμή έχει στο δυναμικό της 115 internal game development studios καθώς και 10 operating groups συμπεριλαμβανομένων των THQ Nordic, Koch Media/Deep Silver, Saber Interactive και Gearbox Software.

Η μεγαλύτερη εξαγορά που πραγματοποίησε η εταιρία ήταν αυτή της Asmodee τον Δεκέμβριο του 2021, μια κίνηση που κοστολογείται στα €2,75 δις.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*