Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

H Grasshopper Manufacture ανακοίνωσε το Shadows of the Damned: Remastered (trailer)

*
Η Grasshopper Manufacture ανακοίνωσε στο πλαίσιο του πρόσφατου Developer Digital Direct την κυκλοφορία του Shadows of the Damned: Remastered. Το παιχνίδι κυκλοφόρησε αρχικά τον Ιούνιο του 2011 για PS3 και Xbox 360 και ήταν το αποτέλεσμα μιας συνεργασίας ανάμεσα σε Goichi Suda (Suda 51) και Shinji Mikami. Οι παίκτες αναλαμβάνουν τον Garcia Hotspur, έναν demon hunter που προσπαθεί να σώσει την κοπέλα του από τον Lord of the Demons. Στο νέο trailer που παρουσιάστηκε βλέπουμε τον Garcia να φτάνει στα γραφεία της Grasshopper και να σκοτώνει κάποιον. Περισσότερα θα μάθουμε για το game στις 15 Ιουνίου, όταν και θα διοργανωθεί ένα ειδικό Grasshopper Direct για τα 25 χρόνια της εταιρείας στο χώρο των videogames. Η μετάδοσή του θα ξεκινήσει στις 07.00 ώρα Ελλάδος.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*