Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

H Headware Games ανακοίνωσε το third-person survival horror Hollowbody (trailer)

Η δημιουργός εταιρεία του Chasing Static, Headware Games ανακοίνωσε το νέο τη third-person survival horror, Hollowbody.

Το Hollowbody, σύμφωνα με την Headware Games είναι προγραμματισμένο να κυκλοφορήσει στις αρχές του 2024 για PC, μέσω των Steam, Epic Games Store και GOG. Μαζί με την ανακοίνωση του παιχνιδιού, η εταιρεία ξεκίνησε ένα campaign στο Kickstarter με σκοπό να ενισχύσει την ανάπτυξη του, αλλά και να γίνει διαθέσιμο σε κονσόλες. Όπως αναφέρει η Headware Games, το Hollowbody θα έχει διάρκεια δύο με τρεις ώρες, αντίστοιχα με το Chasing Static, ωστόσο αυτό θα κριθεί ανάλογα με την πορεία του campaign στο Kickstarter.


Η ιστορία του Hollowbody, θα μεταφέρει τους παίκτες σε έναν κόσμο tech-noir, πρωταγωνίστρια αυτού είναι η Mica, μια μεταφορέας ενός παράνομου κυκλώματος που θα πρέπει να ταξιδέψει σε μια απαγορευμένη ζώνη της Βρετανίας. Η δουλειά φαίνεται απλή στα χαρτιά, ωστόσο στην πράξη ο κόσμος αυτός είναι γεμάτος κίνδυνους και αφύσικα φαινόμενα που η επιβίωση δοκιμάζει τα όρια της.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*