Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

H IGN Entertainment εξαγόρασε το Eurogamer, το VG247 και πολλά άλλα

*
Η IGN Entertainment εξαγόρασε το Gamer Network, έναντι ενός ποσού που δεν έχει αποκαλυφθεί. Ως αποτέλεσμα, θα πραγματοποιηθούν μια σειρά από περικοπές στον βρετανικό οργανισμό. Το Gamer Network περιλαμβάνει το GamesIndustry.biz, το Eurogamer (και τις εκδόσεις τους σε έξι διαφορετικές γλώσσες), το Rock Paper Shotgun, το VG247 και το Dicebreaker. Επίσης, η επιχείρηση έχει μετοχές στο Outside Xbox, στο Digital Foundry και στη Hookshot (που είναι υπεύθυνη για τη λειτουργία των Nintendolife, PushSquare, PureXbox και Time Extension).

Η IGN Entertainment αποτελεί τμήμα της Ziff Davis που περιλαμβάνει το IGN, το MapGenie, το HowLongToBeat και το Humble Bundle. Έχει αγοράσει τις ιστοσελίδες από τη ReedPop, διοργανώτρια της PAX και της New York Comic-Con, που είχε κάνει δικό της το Gamer Network. Η ReedPop κρατάει τα βρετανικά events EGX και MCM, όπως επίσης και το ψηφιακό brand Popverse. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*