Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

H Intellivision κυκλοφόρησε το Amico Home app

*
H Intellision κυκλοφόρησε το Amico Home app για συσκευές Android, τη στιγμή που η εταιρεία δυσκολεύεται με την παραγωγή της φορητής της κονσόλας. Θα χρειατείτε όμως δύο smartphones. Το ένα λειτουργεί ως controller, ενώ σε ξεχωριστή συσκευή θα πρέπει να έχετε εγκαταστήσει το Amico Controller app. Και οι δύο πρέπει να είναι συνδεδεμένες στο ίδιο ασύρματο δίκτυο. Εναλλακτικά, η Intellivision προτείνει τα επίσημα Amico controllers, που είναι συμβατά με το app μέσω Bluetooth, όμως ακόμα δεν έχουν κυκλοφορήσει, ούτε γνωρίζει κανείς το πότε.

"Η κυκλοφορία των Amico hardware controllers στην αγορά είναι το επόμενο κρίσιμο βήμα στην παραγωγική πας στρατηγική", δήλωσε ο CEO της Intellivision, Phil Adam. Όμως σύμφωνα με τον ίδιο, πριν γίνει κάτι τέτοιο απαιτούνται επιπλέον επενδύσεις στην εταιρεία. Σημειώνεται ότι οι εφαρμογές Amico Home και Amico Controller είναι δωρεάν.


Προς το παρόν υπάρχουν μόνο δύο παιχνίδια στο Google Play Store, το Astrosmash και το Missile Command, με τιμή €13,99. Ο Adam υποστηρίζει ότι ένας από τους επόμενους στόχους είναι η κυκλοφορία περισσότερων τίτλων και η επέκταση στο iOS. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*