Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

H Inti Creates ξεκίνησε την κυκλοφορία του PuzzMix σε PC και κονσόλες (trailer)

H Inti Creates κυκλοφόρησε στο Nintendo Switch το PuzzMix, ένα νέο puzzle game, που αναμένεται για PC (Steam) στις 19 Απριλίου, ενώ στις 26 του ίδιου μήνα θα γίνουν διαθέσιμες οι εκδόσεις για PlayStation 5 και PlayStation 4.

Στο PuzzMiX, οι παίκτες θα προσπαθήσουν να ελέγξουν "Lola Pods" και να δημιουργήσουν με αυτά ζεύγη, σε όλο και μεγαλύτερους σχηματισμούς. Καθώς τα Lola Pods γίνονται όλο και μεγαλύτερα, ο παίκτης θα κερδίζει περισσότερους πόντους ενώ το το χάος θα γίνεται ακόμα πιο δύσκολο να ελεγχθεί. Θα υπάρχουν και online leaderboards για την ανάδειξη των κορυφαίων Lola MiXers.


Σε περίπτωση που φτάσετε σε συγκεκριμένο σκορ θα ξεκλειδώσετε ένα νέο τραγούδι της Lola το οποίο θα σας κάνει συντροφιά κατά τη διάρκεια του gameplay. Στο PuzzMix θα βρείτε 19 τραγούδια, εκτός από το κυρίως θέμα.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*