Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

H Kojima Productions υπόσχεται βοήθεια προς τους Ουκρανούς πρόσφυγες

*
Η Kojima Productions, το studio του Hideo Kojima, υποσχέθηκε δημόσια ότι θα βοηθήσει τους Ουκρανούς πρόσφυγες που βρίσκονται στην Ιαπωνία. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο που θα παρασχεθεί βοήθεια, θα δημοσιοποιηθούν το επόμενο διάστημα. Στο tweet μέσω του οποίου πραγματοποιήθηκε η ανακοίνωση, υπάρχει σύνδεσμος που παραπέμπει στην ιαπωνική υπηρεσία που ασχολείται με θέματα προσφύγων και αναμένουμε λεπτομέρειες σχετικά με το τι σχεδιάζει η Kojima Productions. 

Σημειώνεται ότι η βιομηχανία του gaming και γενικότερα της τεχνολογίας δεν έχει μείνει απαθής μετά την εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία. Πολλές εταιρείες έχουν ήδη αποσύρει τα προϊόντα τους από τη ρωσική αγορά, είτε έχουν προσφέρει ανθρωπιστική βοήθεια στην Ουκρανία.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*