Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

H κυκλοφορία του El Paso, Elsewhere έχει προγραμματιστεί για τον Σεπτέμβριο (video)

Το El Paso, Elsewhere είναι το πρόσφατο παιχνίδι της Strange Scaffold και η κυκλοφορία του για PC, Xbox Series X, Xbox Series S και Xbox One, έχει προγραμματιστεί για τον Σεπτέμβριο.

Η εταιρεία ανάπτυξης το περιγράφει ως ένα “φόρο τιμής στα κλασσικά shooter games με προοπτική τρίτου προσώπου”. Στο ρόλο του James Savage, καλείστε να αντιμετωπίσετε διάφορους εχθρούς με απώτερο σκοπό την πτώση του πανούργου Draculae, τον αρχηγό των βαμπίρ και πρώην εραστή του Savage. Κύρια πηγή έμπνευσης του παιχνιδιού αποτελεί το Max Payne.


H ανακοίνωση της ημερομηνίας του τίτλου έγινε με τη κυκλοφορία ενός animated music video που διανθίζεται από το soundtrack του παιχνιδιού.



Η Strange Scaffold διοικείται από τον Xalavier Nelson Jr και είναι ευρέως γνωστή για τις ιδιαίτερες δημιουργίες της, μεταξύ των οποίων τα An Airport for Aliens, Currently Run by Dogs, Space Warlord Organ Trading Simulator και Sunshine Shuffle.

To El Paso, Elsewhere θα λανσαριστεί στις 26 Σεπτεμβρίου.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*