Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

H Larian Studios ετοιμάζει δύο νέα παιχνίδια

*
Σε ένα πρόσφατο community post η Larian Studios μίλησε για το τι θα έρθει στο Baldur's Gate 3 καθώς και για το μέλλον της μετά το πολυβραβευμένο RPG. Το studio ενημέρωσε πως εργάζεται σε δύο νέα projects που τουλάχιστον το ένα από αυτά είναι ένα ολοκαίνουργιο IP.

Διαβάστε παρακάτω την επίσημη ανακοίνωση της: "Ως ανεξάρτητο studio από το 1996, εκτιμούμε την ελευθερία να ακολουθήσουμε το δρόμο που θα χαράξει η φαντασία μας. Αυτή την φορά, μετά από έξι χρόνια στα Forgotten Realms και έπειτα από μεγάλες συζητήσεις, αποφασίσαμε να δημιουργήσουμε τα δικά μας IPs. Δουλεύουμε σε δύο νέα projects και ανυπομονούμε για το τι μας επιφυλάσσει το μέλλον".

Όσον αφορά το Baldur's Gate 3, η ομάδα ανάπτυξης θα συνεχίσει την υποστήριξή του και σκοπεύει να προσθέσει photo mode και crossplay μεταξύ άλλων. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*