Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

H LEVEL-5 λανσάρισε επετειακή ιστοσελίδα για το Yo-kai Watch

*
H LEVEL-5 λανσάρισε μια ιστοσελίδα με αφορμή την δέκατη επέτειο του Yo-kai Watch. Εκεί θα βρείτε πληροφορίες για την ιστορία της σειράς, LINE stamps, wallpapers και πολλά άλλα.

Το πρώτο παιχνίδι Yo-kai Watch κυκλοφόρησε στις 11 Ιουλίου 2013 για το Nintendo 3DS στην Ιαπωνία. Στις 6 Νοεμβρίου έγινε διαθέσιμο στη Β. Αμερική και στις 29 Απριλίου 2016 στην Ευρώπη.


Για να γιορτάσει την επέτειο, η LEVEL-5 προγραμματίζει μια σειρά από εκδηλώσεις, όπως προβολές των ταινιών Yo-kai Watch με σχολιασμό από το cast, ειδικές εκμπομές του διαδικτυακού ραδιοφωνικού προγράμματος Yo-kai Radio και πολλά άλλα.

Το πιο πρόφατο παιχνίδι Yo-kai Watch είναι το Y School Heroes: Bustlin’ School Life, που κυκλοφόρησε στην Ιαπωνία το 2020, για PlayStation 4 και Nintendo Switch.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*