Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

H Microsoft ανακοίνωσε το δεύτερο καλύτερο τρίμηνο για τα έσοδα του Xbox (αν και κινήθηκε στο -4%)

*
H Microsoft φαίνεται πως κατέγραψε ένα πολύ «δυνατό» τρίμηνο σε επίπεδο εσόδων για το Xbox, ανακοινώνοντας τα οικονομικά αποτελέσματα για την προτελευταία… στάση της στην οικονομική χρήση που διανύει. Συγκεκριμένα, η αμερικανική εταιρεία ανακοίνωσε τα αποτελέσματα για το πρώτο τρίμηνο του 2023 (που είναι και το τρίτο τρίμηνο για το οικονομικό της έτος) και ανέφερε πως τα έσοδα από το περιεχόμενο και τις υπηρεσίες Xbox κινήθηκε στο +3% σε σχέση με πέρσι, κυρίως λόγω του Xbox Game Pass. Ο CEO της Microsoft, Satya Nadella, δήλωσε τη στήριξή του στο project και σημείωσε πως οι ενεργοί χρήστες και οι ενεργές συσκευές ανά μήνα ανέβηκαν αρκετά προσφέροντας έσοδα σχεδόν 1 δισεκατομμυρίου δολαρίων. Υπενθύμισε μάλιστα και την προσθήκη 40 νέων χωρών στο PC Game Pass, ενώ πως πάνω από 500 εκατομμύρια μοναδικοί χρήστες έχουν απολαύσει κάποιο first party game των Xbox Game Studios. Αντιθέτως, τα έσοδα από τις πωλήσεις κονσολών κινήθηκαν στο -30%. Συνολικά ο τομέας κινήθηκε στο -4% σε σχέση με πέρσι και κατέληξε σε ένα ποσό της τάξης των 3,59 δισεκατομμυρίων δολαρίων, το οποίο -όπως σημειώνει ο ανεξάρτητος αναλυτής @DomsPlaying- είναι το δεύτερο καλύτερο τρίμηνο για το Xbox.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*